Kovácsoltvas termékek

Minőségi kovácsoltvas elemek és alkatrészek széles választékát kínáljuk vásárlóinknak. A kovácsoltvas kerítés, korlát, erkély vagy kovácsoltvas kapu elkészítéséhez a vaskereskedés kínálatából minden szükséges elemet biztosítunk úgy Debrecen, mint Újfehértó területén található üzletünkben.

Forgalmazott termékeink között megtalálhatóak a hazai és olasz minőségi kovácsoltvas elemek, szálanyagok és kapuvasalatok. Teljes körű megoldást biztosítva kovácsoltvas kerítések, kapuk, korlátok, valamint lakberendezési tárgyak készítéséhez a szolidtól egészen a luxuskivitelig.

A kovácsoltvas az eltelt évszázadok alatt összeforrt az életünkkel. Napjainkban az időtlen megjelenés jelképe lett otthonainkban.  A kovácsoltvas kerítés és korlát elegáns megjelenést kölcsönöz házának, mely anyagának köszönhetően szilárd, megbízható és időtálló megoldás.

Az egyszerűbb tárgyakat akár saját kezűleg is összeállíthatja, akinek van már egy kevés gyakorlata a szerkezeti lakatos munkák terén. A nagyobb volumenű munkákat azonban sok esetben érdemesebb inkább mesteremberre bízni, akit kérésére referenciáival együtt ajánlunk. 

Esetleges kérdéseire szívesen válaszolunk, adódjon az a tervezésnél, akár már a kivitelezés folyamatánál. Munkatársaink segítenek az adott díszítési kombináció kiválasztásában és technológiai megoldásokkal, gyakorlati tapasztalatainkkal.

Az online katalógus felhasználóbarát, amelyben minden terméknek külön fel van tüntetve a rendelésszáma, pontos mérete és a bruttó ára. Ennek segítségével kényelmesen, akár otthon is ki lehet választani az elképzelésnek megfelelő kovácsoltvas elemeket.