Cégismertető

A Haszonfém Kft.-t kezdetben vaskereskedésként indítottuk Debrecenben, melyet folyamatos átalakuláson viszünk keresztül. Fokozatosan bővítjük termékpalettánkat és raktár készletünket, melyet úgy irányítunk, hogy ügyfeleinknek egyre jobb lehetőséget biztosítsunk.
Kínálatunkban az acél termékek mellett, mint például a hétköznapi betonacél vagy a különlegesebb perforált lemez ill. kovácsoltvas elemek, megtalálhatóak az egyre népszerűbb polikarbonát lemezek is a rendszerhez tartozó teljes tartozék palettával.

Saját hobbyból kiindulva pár éve a Haszonfém Kft. több neves külföldi fémkereső detektor gyártó cég, az U.S.A.-ból a Tesoro és a Bulgár BLISSTOOL minőségi termékeinek kizárólagos hazai forgalmazója lett, így egy újabb termékvonalon is egyre több elégedett vásárlót szolgálhatunk ki.

A debreceni után 2010-ben megnyitottuk újfehértói üzletünket, ahol szintén fedett raktárból szolgálják ki vásárlóinkat segítőkész kollégáink így garantáljuk, hogy egyszerű, gyors és kényelmes lesz nálunk a vásárlás. A megvásárolt termékek elszállítása sem okoz ügyfeleinknek problémát, előzetes egyeztetés után megoldjuk a házhoz szállítást is.

Debreceni üzletünk

debreceni_uzlet.jpg

Újfehértói üzletünk

ujfehertoi_uzlet.jpg