A Tesoro cég egyedülálló víz alatti búvár fémkeresője a Tiger Shark, a legmodernebb mikroprocesszoros vezérléssel.
Ideális a víz felszín alá, tengerbe, tavakba, folyókra, szárazföldi gépként pedig a strandok kutatására. Ezzel a típussal bemehetünk a fürdőzők után a strandok mélyebb vizeire is ahova más keresősök rendes vízi kereső híján csak ritkán jutnak be! A gép kiemelt tulajdonsága, hogy nagyon érzékenyen és jól reagál az igazán apró aranytárgyakra (aranyfülbevalók, vékony aranyláncok) is!

A Tiger Shark kezelése nagyon egyszerű. Minden beállítás, amire keresőzés közben szükség lehet a kezelőfelületen látható négy gombbal történik. Az egyszerűsített gépkönyvben olvasható a beállítással pillanatok alatt lehet indulni keresni.  A fémkereső 60 méteres mélységig vízálló, így búvároknak is kiváló.

A Tiger Shark teljesen más beállítást igényel a tengeren, sós vízben. Semmi pánik! Nincs szükség különleges, bonyolult beállításokra, a fejlett elektronika mindent automatikusan átállít, csak egy kapcsolás az egész.
Így a Tiger Shark élenjáró a vízi gépek között. A műszert gyárilag 10,5 "koncentrikus fejjel szerelt, külön rendelésre kapható két további tekercs (7" és 8 "). Fejcserére nincs lehetőség, mivel a fejkábel a műszerdobozhoz nem oldható kötéssel van szerelve.

A műszerdoboz belsejében, ahol az akkumulátor is található, további két állítási lehetőség található a hangerő és a hangszín. Csavarhúzóval könnyen a megfelelő értékre állíthatóak, amennyiben nem tartjuk megfelelőnek a gyári alapbeállításokat.

Műszaki adatok

• Az üzemi frekvencia 12,5 kHz

• Súly: 2,15 kg

• 60 méteres mélységig vízálló

• Víz alatti sztereó fejhallgató benne piezo érzékelő

• Optimális üzemi hőmérséklet 0-37 Celsius fok

• Állítható hosszúságú szár

• Táp: 8x1.5V alkáli elem vagy 8x 1,2 V tölthető akkumulátor

• Vízálló 10.5" szonda (nagyon tartós műanyagból)

Garancia

Minden Tesoro detektorra érvényes, hogy a gyártó örökgaranciát vállal a műszer meghibásodásáért!
A garancia nem érvényes fizikai roncsolódás, kopás, víz okozta zárlat esetén!!! 
Mint forgalmazók, mi 2 évig vállaljuk, hogy az elromlott detektort saját költségből visszaküldjük a gyártónak javításra.

A 2 év lejártával a felhasználó visszaküldheti a detektort (a postai költség oda történő kifizetésével) a következő címre:

TESORO ELECTRONICS 
715 White Spar Road
Prescott Arizona 86303 USA
tel: 00-1-928-771-2646

HASZONFÉM KFT.
4030 Debrecen
Szabó Kálmán u.20.

tel./fax: 06-52-425-847
e-mail: tesorohun@gmail.com
mobil: 06-30-662-6504

Haszonfém Kft., a Tesoro Electronics hivatalos magyarországi kereskedõje:
Tanusitványunk: http://www.tesoro.com/product/dealers/distint/